Često kupljeno zajedno

ORGANSKA INSTANT KAVA S CORDYCEPSOM
30 G

13,27 € (99,98 kn)
Dodajte u favorite Uklonite iz favorita
  • Šifra proizvoda
  • 090286
Podijelite na
Ispišite proizvod
Poboljšajte izdržljivost i snagu!

Kava obogaćena gljivama sastoji se od organske peruanske kave koja djeluje kao stimulans, i super-food gljiva koje su snažni adaptogeni. U našim proizvodima nema šećera, konzervansa, ni aditiva. Kava i gljive, ništa drugo!

Divlje mediteranske lisičarke sakupljaju profesionalni lovci na gljive u netaknutim mediteranskim šumama. Lisičarke imaju A+ nutritivnu vrijednost. Sadrže najvišu poznatu prirodnu koncentraciju vitamina D i B, i bogate su esencijalnih minerala kao što su željezo, bakar, kalij i mangan. Namjena lisičarki u kavi sa gljivama je: pretvorbu hrane u energiju, proizvodnju serotonina.

Organski Cordyceps

Tibetanska gljiva koja poboljšava snagu i izdržljivost. Uvriježena je u krugovima profesionalnih sportaša kao odličan prirodni sastojak za: povećati staničnu bio-energiju (ATP/IP omjer) i to od 28% pa sve do 55%, podići razinu unosa kisika, tj aerobni kapacitet u svrhu povećanja izdržljivosti.

Organska instant kava

Koristimo organsku Arabica kavu ugojenu na farmi sa peruanske visoravni. Velike nadmorske visine s niskim razinama kisika produljuju period sazrijevanja ovih zrnaca kave, zbog čega imaju povišenu razinu antioksidansa i blag okus.
Pročitajte više
Organska instant kava sa dodatkom ekstrakta gljiva

Sastojci: organska instant kava u prahu, ekstrakt gljive Cordyceps (Ophiocordyceps Sinensis), ekstrakt gljive lisičarke (Cantharellus Cibarius). Čuvati na suhom hladnom mjestu. Zemlja proizvodnje: Hrvatska. Uzgojeno: izvan EU. UPOZORENJE: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s lijećnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Prosječna hranjiva vrijednost na 100g: Energija 357 kcal, Masti 0,7g, od kojih zasićene masne kiseline 0,3g, Ugljikohidrati 72,2 g, od kojih šećeri <0,5g, Bjelančevine 15,3 g, Sol 0,36 g.

Upotreba: rastopite prah u 100 – 200 ml vruće (ali ne kipuće - 70°C) vode 1 do 3 puta dnevno.

Vrh