10.7.2018 16:02:53

Uz tradicionalne slastice je blagdan svaki dan

Tko ne voli blagdane i slavlja?


Jedan od razloga zašto ih toliko volimo je i zbog slastica koje se tada jedu.

Ne morate čekati posebnu priliku da biste nepce sladili pravim blagdanskim klasicima. Donosimo vam friške domaće kifliće i rafiole svaki dan, tokom cijele godine.

Kiflići su nekada bili siromašan kolač koji je samo marmelada činila slatkim, a kasnije ih je industrija bagatelizirala. Mi smo ih napravili boljima no ikad! U prekrasno prhko tijesto umotali smo izvanredan domaći džem od šljiva. Prhki domaći kiflići blagdanskog okusa i mirisa donjet će vam blagdansko raspoloženje i toplinu oko srca i onda kada blagdani nisu ni blizu. Kad ih probaš, meki i slasni kiflići, postat će tvoja omiljena slastica za svaku priliku.

Rafioli su kultni dalmatinski slatkiš od prhkog tijesta u obliku školjke. Baš kao i kod školjke, biser se krije unutra. Fini nadjev od mljevenih badema, aromatiziran rakijom, ispunjava unutrašnjost tankog tijesta. Ova vrhunska delicija dio je dalmatinske tradicije, kulture i običaja, a jela se u nekim davnim vremenima umakajući se u pravi domaći prošek, dok se danas tradicionalno jede u najsvečanijim prilikama. U ovoj ukusnoj aromatičnoj slastici, napravljenoj prema recepturi staroj više od 150 godina, sada možeš uživati i češće. Savršen je slatki zalogaj uz kavu ili čaj, ili desert uz osvježavajuće pjenušavo vino.

Učini svaki dan posebnim!

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam
Vrh