19.11.2019 16:15:49

Okus Božića

Bonifanti panettone svoju laganu, prozračnu teksturu i posebno fin i sočan okus postiže zahvaljujući prirodnom procesu izrade i korištenju prirodnog kvasca kao osnovnog sastojka. U prijevodu – to je najukusniji panettone koji ćete ikad probati!
 
Panettone koji se može naći po trgovačkim lancima je često suh i žilav, a punjenje se može pronaći samo u tragovima. Bonifanti panettone je božanstveno mekan i mirišljav, te se radi se s maslacem i svježim jajima. 
Kod nas u ponudi možete pronaći panettone u nekoliko vrsta:

1. Panettone Classico

Klasični panettone je savršen u svojoj jednostavnosti – zato i je klasik. Meko tijesto obogaćeno je samo kandiranim voćem i sultana grožđicama. Pravi gurmani znaju da ništa više nije ni potrebno. Kod nas ga možete pronaći u nekoliko verzija: mini pakiranje, standardno pakiranje i poklon kutija.

2. Panettone Glassato

Ovo je tradicionalni panettone s bogatom glazurom posutom Piemont lješnjacima i cijelim bademima. Samo tijesto obogaćeno je kandiranom korom limuna i naranče, te sočnim sultana grožđicama.

3. Panettone čokolada

Ovaj panettone dolazi s trostrukom dozom čokolade. Prekriven je veličanstvenom čokoladnom glazurom, posut čokoladnim mrvicama i punjen bogatom, glatkom čokoladnom kremom.

4. Panettone s pivom i čokoladom

Panettone prožet tamnim pivom i obogaćen komadićima čokolade. Jedinstvenog je, ali skladnog okusa, te će se podjednako svidjeti i onima koji vole pivo kao i onima koji samo vole dobar panettone.  


Probajte Bonifanti panettone i uživajte u pravom okusu Božića!


Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam
Vrh