13.12.2018 16:21:52

Najslađe voće

Kandiranje je dug i spor proces, koji može trajati i do nekoliko mjeseci. Trik je u tome da se voda iz voća zamijeni sa šećernim sirupom. Zbog dugotrajnosti i osjetljive prirode pripreme, kandirano voće je nekada bilo najskuplji slatkiš. Ono je i danas iznimno cijenjeno, te ga mnogi slastičari vole dodati u svoje kolače i torte.

Osim kao dekoracija na tortama ili kolačima, kandirano voće je i divan poklon, posebno za vrijeme blagdana. Samo u Deliiicije dućanima možete pronaći vrhunsko kandirano i glazirano voće iz vrhunske radionce Francisca Morena s tradicijom dugom preko 100 godina!

U slastičarni Francisca Morena temelj svega je vrhunsko voće, koje mora biti idealne veličine, okusa i zrelosti. Probrano voće onda prolazi kroz dugotrajan proces kuhanja u šećernom sirupu, te se naposlijetku glazira. Glaziranje je posljednji, ali nipošto najmanje bitan korak u umjetnosti kandiranja. Tanka šećerna opna osigurava da voće ostane mekano i zadrži okus.

Zvuči primamljivo? Probajte!

U našoj ponudi možete pronaći kandirane kestene koji su apsolutno neizostavni kad se priča o kandiranom voću, ali i kandirane jagode u čokoladi, te mješavine glaziranog voća.
 

  

 

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam
Vrh