18.3.2019 9:15:58

Meksička kuhinja

Najbolja meksička hrana na svijetu stigla je na police Deliiicije dućana!

Ukusne meksičke specijalitete možeš napraviti vrlo jednostavno u svom domu. Biraj s čime ćeš napuniti svoju tortilju. Hoće li to biti meso, povrće ili morski plodovi? Ili jednostavno napravi sendvič u tortilji.

Pozovi društvo na večeru. Druženje započnite tortilja čipsevima i umacima za čips. A za glavno jelo napravite tortilje zajedno. Svatko može napuniti svoju tortilju po svom izboru.Odličan su zalogaj za zdravu i ukusnu užinu. Napravi kod kuće i ponesi sa sobom.Prava posebnost u našoj ponudi su taco tortilje u obliku zdjele koja se jede. Nema motanja, samo je napuni sa svojim omiljenim sastojcima. Možeš kupiti i cijeli set s umakom i začinima za zaista savršen rezultat.


 

Voliš puuuno umaka uz tortilja čispeve? Odličan izbor je kanape čips u obliku školjke s kojim možeš zagrabiti veliku količinu umaka koji neće ispasti od zdjele do tvojih usta dok budno pratiš utakmicu na TV-u i strastveno navijaš.

U našem asortimanu imamo i integralne i bezglutenske tortilje za one koji paze na prehranu ili su intolerantni na gluten.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam
Vrh