VAŽNO! Obavijest o dostavljanju lako topivih proizvoda.

Najslađi Uskrs

Najslađi Uskrs

Bojanje jaja za Uskrs poseban je ritual. Obitelj za stolom, dječji prstići umrljani bojama, šarene naljepnice, šljokice. Pa se ta jaja jedu za svečani uskrsni doručak, a često i danima poslije.

Ako niste ljubitelji tvrdo kuhanih jaja ili samo nemate vremena za igru s bojama, ona čokoladna su odlična zamjena. Šarena, proljetna, savršenog okusa vrhunske čokolade, punjena nougat kremom. Osim okusom, ne razlikuju se od pravih jaja.


Da bi zagrizli u ovu čokoladnu divotu, jaje je, poput onog pravog, potrebno razbiti. Kako vam se čokolada ne bi topila u rukama, stavite ih u hladnjak barem sat vremena prije čišćenja. A ispod ljuske, čarolija. Okus fine, kremaste čokolade. I ne, ne očekujte krckanje pod zubima, jer ova jaja nisu šuplja, već puna guste kremaste divote.
 
 
Lindt je svoje uskrsne čokoladne figurice dotjerao do savršenstva. U moru čokoladnih zečića na tržištu, ovi zlatni sa zvoncem oko vrata izdvajaju se iz mase posebnim oblikom, profinjenim omotačem, a iznad svega, okusom.
 
Uskrsni stol ukrašen ovim čokoladnim figuricama izgledat će posebno, a najmlađi članovi bit će oduševljeni. Jer nama je stalo da djeca jedu samo čokoladu vrhunske kvalitete. Uživajte u danima blagdana uz svoje najbliže. I darujte samo najbolje. Jer oni to zaslužuju.

Tekst: Mama, ja sam gladan

Vrh