Najslađi Uskrs

Najslađi Uskrs

Bojanje jaja za Uskrs poseban je ritual. Obitelj za stolom, dječji prstići umrljani bojama, šarene naljepnice, šljokice. Pa se ta jaja jedu za svečani uskrsni doručak, a često i danima poslije.

Ako niste ljubitelji tvrdo kuhanih jaja ili samo nemate vremena za igru s bojama, ona čokoladna su odlična zamjena. Šarena, proljetna, savršenog okusa vrhunske čokolade, punjena nougat kremom. Osim okusom, ne razlikuju se od pravih jaja.


Da bi zagrizli u ovu čokoladnu divotu, jaje je, poput onog pravog, potrebno razbiti. Kako vam se čokolada ne bi topila u rukama, stavite ih u hladnjak barem sat vremena prije čišćenja. A ispod ljuske, čarolija. Okus fine, kremaste čokolade. I ne, ne očekujte krckanje pod zubima, jer ova jaja nisu šuplja, već puna guste kremaste divote.
 
 
Lindt je svoje uskrsne čokoladne figurice dotjerao do savršenstva. U moru čokoladnih zečića na tržištu, ovi zlatni sa zvoncem oko vrata izdvajaju se iz mase posebnim oblikom, profinjenim omotačem, a iznad svega, okusom.
 
Uskrsni stol ukrašen ovim čokoladnim figuricama izgledat će posebno, a najmlađi članovi bit će oduševljeni. Jer nama je stalo da djeca jedu samo čokoladu vrhunske kvalitete. Uživajte u danima blagdana uz svoje najbliže. I darujte samo najbolje. Jer oni to zaslužuju.

Tekst: Mama, ja sam gladan

Vrh