USKRS: što pokloniti svakom članu obitelji ?

USKRS: što pokloniti svakom članu obitelji ?
Bliži se najfiniji doručak u cijeloj godini! I ne samo to, slijedi ga dobar ručak i zabavna druženja uz vesele igre oko blagdanskog stola. Naravno, riječ je o Uskrsu – najvažnijem kršćanskom blagdanu.
 

Donosimo jednostavne ideje čime napuniti ovogodišnje Uskršnje košarice
za svakog člana obitelji!

 

ZA MAMU


Marljiva mama svojim vrijednim rukama stvara mirise i okuse svakog blagdana pa tako i Uskrsa. Ona je ta koja se brine da smo svi sretni, siti i veseli. Zato u maminu košaricu ubacite vrhunske Mozart kugle ili Lindt bombonijere.

ZA TATU


Možda nije najveći ljubitelj slatkog, ali zato su tu odlična Adria vina i rakije te je i tada tatina uskršnja košarica spremna.
 


ZA BRACU I SEKU

Umjesto velikih poklona djeci za Uskrs poklonite što više svoje pažnje, vremena i osjećaja te uživajte u blagdanskim ritualima. Dopustite im da budu vaši mali pomagači u kuhinji, objasnite im što slave i zašto. Naravno, neka uživaju i u najzabavnijem običaju - bojanju jaja. Nakon obavljenog posla za nagradu im poklonite zlatnog čokoladnog zeca ili slatkog uskršnjeg pilića.

ZA CIJELU OBITELJ

Jeste li znali da je običaj razmjenjivanja pisanica mnogo stariji od samog Uskrsa? Njegovi tragovi se mogu pronaći već u zapisima iz drevnog Egipta, Perzije, Rima i Grčke, gdje je jaje bilo simbol života.
Napunite i vi punu košaru za cijelu obitelj, ali ne bilo kakvim pisanicama. U Deliiicijama vas čekaju najposebnije koje ste do sada vidjeli. U pravoj ljusci od jajeta, predivno ukrašenoj skriva se neodoljivi nougat. Zamislite veselje vaših ukućana kada se razbije ljuska, a unutra ih dočeka slatko iznenađenje!
 


ZA BAKU I DJEDA


Bake i djedovi su važan dio svake obitelji. Oni su često ti koji prenose vjeru i običaje na unuke. Zato im od srca poklonite znak zahvale što su uvijek tu uz vas. Kombinacija finog vina i Adria pralina ostavit će ih bez teksta.
 

U GOSTE SE NE IDE PRAZNIH RUKU

Kada ste osigurali da su svi ukućani sretni, treba odlučiti što ponijeti obitelji koju rado posjećujete na ovaj blagdan. Maštovite ruke naših djelatnica osmislile su prigodne poklon pakete. Izgledaju senzacionalno! U njima se nalaze najljepši simboli Uskrsa poput slatkih zečića i šarenih jaja, ali i fine delikatese i vrhunske čokolade.
 

Sretan i blagoslovljen Uskrs uz obilje ljubavi, mira i slatkiša žele vam DELIIICIJE! 


Vrh