Slatki Uskrs

Slatki Uskrs

Divne čokoladne figurice ispunile su police naših dućana. Red šarmantnih zečića, red simpatičnih pilića i red fantastičnih čokoladnih jaja!

Ove krasne i ukusne figurice oduševit će i starije i mlađe, i učiniti Uskrs još slađim!
 
Lindtove uskrsne čokoladne figurice dorađene su do savršenstva. U atraktivne omote umotana je vrhunska Lindt čokolada precizno oblikovana u najljepše zečiće i piliće.  
  
Lindtovi zlatni zečići dolaze u okusima mliječne čokolade, tamne čokolade i lješnjaka. Jednostavno ćete ih prepoznati po boji mašne koju nose oko vrata.


 
Ekstra veliki zec od 1 kg, veličine pravog zeca, najmlađima će donijeti posebnu radost i veselje, a ni oni stariji mu neće moći odoljeti.


 
Posebnost u našoj ponudi je prekrasno limitirano izdanje zečića s cvjetnim uzorkom kojeg možete pronaći u dvije veličine, od 100g i 500g.
 

 

Preslatki uskršnji pilići od najfinije Lindt mliječne čokolade dolaze u različitim simpatičnim omotima za djevojčice i dječake.


 
 
Ekskluzivno u našim dućanima možete pronaći fantastična Gut Springenheide čokoladna jaja.
Prava ljuska od jajeta, predivno ukrašena, ispunjena je neodoljivim nugatom guste, kremaste teksture. Ovo jaje koje krije pravo čokoladno iznenađenje obožavat će baš svako dijete!


 
 
Iz Lindta nam dolaze velika čokoladna jaja u raskošnim zlatnim pakiranjima.
Jedna čokoladna ljuska jajeta krije Lindtovog zlatnog čokoladnog zeca od 50g, dok je druga ispunjena neodoljivim Lindor kuglicama od fine čokoladne opne s mekanim mliječnim punjenjem!


 
 
 
Novost u našoj ponudi su izvanredna Gardini čokoladna jaja. Ove vrhunske uskršnje kreacije od izvrsne čokolade oblikovane su kao jaje i prelijepo upakirane.
Prava umjetnost od mliječne i tamne čokolade u obliku jajeta, s komadićima lješnjaka ili bez.
U modernoj prugastoj kutiji nalazi se slano-slatko čokoladno jaje od fine mliječne ili tamne čokolade s dodatkom soli.


Vrh