Pokloni sa stilom

Pokloni sa stilom

U ona neka davna vremena bio je običaj u goste nositi kavu i kekse. Kekse bi blagajnica na brzinu umotala u obični bijeli papir pa sve skupa stavila u bijelu plastičnu vrećicu. Bio je to znak pažnje. 

Ovisno o tome koliko često su dolazili gosti, kuhinjske vitrine bile bi više ili manje pune kave i kutija čajnih kolutića ili kiflica posutih šećerom u prahu. U rijetkim, svečanijim prilikama, našla se tu i flaša vina, prošeka ili kakve domaće rakije.

Običaj darivanja domaćina je ostao i danas. Nije to više samo običaj i znak pažnje. Pokazatelj je to finih manira i dobrog odgoja. Odraz kulture. Poklanjamo iz ljubavi, poštovanja, zahvale. Darujemo poslovne partnere, obitelj, prijatelje.

Danas imamo mogućnost darivati tako da iznenadimo i oduševimo. Domaćim, fino upakiranim proizvodima. Maštovito aranžiranim, a opet s mirisom nekih davnih vremena... Mirisom naranče i suhih smokava. Prhkih keksića u neodoljivoj ambalaži. I finog bijelog vina.

Darovi koji govore o nama. Koji ostavljaju prvi dojam.  Kojima želimo poručiti: "stalo mi je da te razveselim, cijenim te, zato te želim oduševiti." Baš takvi su oni iz Deliiicije dućana. S potpisom Adria.hr

Poklanjajte sa stilom.

Tekst: Mama, ja sam gladan


Vrh