Što pokloniti najmilijima ovog Božića?

Što pokloniti najmilijima ovog Božića?
Mjesec prosinac iako obilježen nižim temperaturama, zagrijava naša srca kao niti jedan mjesec u godini. Bliži nam se Božić, dan koji se slavi na razne načine i ima različita značenja u životima ljudi, ali ono što im je zajedničko jest da je Božić poziv doma, poziv na ljubav, slavlje novog rođenja, početaka i sreće. Možda nam je zato kupovina poklona za najsretniji blagdan pravi izazov. Da ljubav ide kroz želudac to već znamo, kao što znamo da je čokolada prava injekcija sreće i optimizma koju rijetko tko može i želi odbiti. Ove blagdane zato začinite s još malo ljubavi. Ne znate kako? Samo pratite upute.
 
 

Za nju samo najbolje


Kada se bira Božićni poklon djevojci obavezno mora sadržavati dobru dozu slatkoće. Izaberite čokoladu u obliku srca ili neodoljive lindor kuglice. Ukoliko je djevojka klasičar izaberite provjerene okuse poput čokolade od naranče, a ako je pustolov u duši iznenadite je s tamnom čokoladom s pinjolima, cvijetom soli ili crvenim paprom! Svaka žena jako pazi na detalje stoga nemojte zaboraviti poklon lijepo zapakirati.

 

Za njega samo najbolje

Muškarci nisu zahtjevni, a opet nam je tako teško pronaći savršen poklon! Nekako na kraju uvijek završe s kravatom, čarapama, parfemom. Kako bi tome stali na kraj, pitali smo dečke u uredu što bi njih najviše razveselilo. Jednoglasna je odluka bila Jack Daniel's! Poklonite mu umak za roštilj, praline ili neodoljive mliječne čokolade s viskijem. Vjerujemo da će ga ovaj poklon oboriti s nogu.

 

Za mamu i tatu

Nikako ne smijemo zaboraviti dva najvažnija oslonca u životu – roditelje. Obožavamo maminu domaću hranu, ali nakon toliko sati u kuhinji zaslužila je kraljevski odmor. Zato joj pomno odaberite najbolje belgijske praline i daleko poznatu Mozart kavu, kako bi se odmorila s guštom. Tata se umorio od jedenja kolača koje je mama spremila pa je i on zaslužio malu okrjepu. Oduševite ga izvornim hrvatskim likerima i nazdravite s cijelom obitelji za još puno radosnih blagdana.

 

Posao i zadovoljstvo

Teško je odabrati dobar poklon za poslovne partnere ili kolege s posla. Najbolji izbor u ovoj situaciji su gotovi poklon paketi. Gastronomske delicije pokazat će vaš istančan ukus i dobru volju za daljnji nastavak poslovanja na obostrano zadovoljstvo.
 

 


Klinci i klinceze

Dok je Djed Mraz zadužen za skupocjene igračke, vi ih razveselite slatkišima! Pronađite čokoladna jaja ili bombone s likovima iz najdražih crtića i tako spojite njihove dvije ljubavi. Također je dobar izbor šalica s omiljenim likom koja će ih kasnije potaknuti da popiju mlijeko dokraja.

 

Za prijateljicu

Blagdani ne mogu proći bez kave s najboljom prijateljicom. Obavezno ponesite i kutiju poznatih pariških kolačića – macaronsa. Najbolje od svega, ovi su kolačići itekako insta-worthy tako da će pasti i odlične fotke.
 

Šećer na kraju

Znamo da vam to sigurno nije bilo ni na kraju pameti ali zašto ne bi nagradili sebe? Uzmite si jedan dan bez čitanja poslovnih mailova, razmišljanja o poslu i problemima. Razmišljajte pozitivno i uživajte u šetnji predivno okićenim gradom. Navečer pozovite najbliže prijatelje na čašu pjenušca i nazdravite svemu lijepome u vašem životu.
 
 

 
Kako bilo i štogod odlučili pokloniti nekome pazite da je od
srca jer ono pamti najduže, osjeti najprije i daje najviše.
Sretne blagdane žele vam DELIIICIJE
Vrh