PASTELNI DRAGULJI - M A C A R O N S

PASTELNI DRAGULJI -  M A C A R O N S

Maštate često o Parizu? Kako šetate uz rijeku Seinu, divite se Eiffelovom tornju i jedete prekrasne šarene makarone. E pa ove zahtjevne slastice nisu više rezervirane samo za grad ljubavi.


IZ DELIIICIJA STIŽE SLATKO IZNENAĐENJE, PARIZ U VAŠEM DOMU!

Dobre macaronse je teško naći u ovim predjelima, ali u DELIIICIJE dućanima možete pronaći Macarons de Pauline. Predivne pastelne boje, očaravajuće pakiranje i zamamni okusi razveselit će sve romantičare. Pripremaju se od bademovog brašna, šećera i bjelanjaka. U našoj ponudi igramo se raznim okusima : lagana jagoda, egzotični pistacio i uvijek tako dobra čokolada.                            

U žurbi ste i želite slatki gušt? Izaberite malo i slatko (36 g) pakiranje koje sadrži sva tri okusa. Obožavate jagodu ali nikako niste ljubitelj čokolade? Nema veze. U pakiranju od 72 g izaberite samo vaš najdraži okus!  Najljepše je dijeliti - stoga će veće pakiranje  (108 g) biti savršen poklon vašim najmilijima. 
 
 

Danas su macaronsi svjetski hit! Ako ste na Instagramu već znate da su ovi kolačići itekako insta-worthy ;)  Pozivamo Vas da napravite čarobne slike s macaronsima i objavite uz #deliiicije ! Možda baš Vas repostamo na našoj stranici.
 

izvor: Pinterest


 
 

​...sve što trebamo je ljubav, ali malo

čokolade tu i tamo ne škodi, OUI?Vrh