Ideje za poklone

Ideje za poklone
Što pokloniti kome? Nemate ideja što pokloniti roditeljima, a što pak darovati poslovnim partnerima?

Kao djeca, veselimo se Božićima i rođendanima zbog poklona koje ćemo primiti. Kao odrasli, počnemo se veseliti poklonima koje ćemo darovati :)
Ove godine oborite s nogu Vaše voljene. Oborite s nogu i one koje ne volite, ako ih ipak odlučite darivati. Darujte sa stilom – neka se o Vašim darovima priča, neka ih se iščekuje, neka se za njima čezne i na njima zavidi!

 

Što pokloniti roditeljima?

Zaista je poseban osjećaj kada kao odrasle osobe imamo priliku pokloniti nešto našim roditeljima, nakon što su oni godinama darivali nas. Roditeljima biste mogli pokloniti nešto što će svakodnevno moći prezalogajiti kada im šećer opadne. Preporučamo Mješavinu čajnih keksa ili možda Klimt set šalica. Mješavina keksa dolazi u limenoj kutiji pa samim time ne morate pojesti cijelu kutiju odmah. Kasnije kada se pojedu keksi ostat će Vam kutija koja može poslužiti za mnogo toga, od čuvanja slika do spremanja sitnih stvarčica. Set šalica po uzoru na slikara Gustava Klimta neizostavan je dodatak jesenskim čajevima i kavama.

Što pokloniti baki i djedu?

Starija generacija priznaje samo dvije vrste poklona – praline i kavu. Poklonite im veliko pakiranje Adria pralina i Mozart Excellent mljevenu kavu. Praline će podijeliti s gostima, a kavu će ionako proslijediti svom doktoru :)

Što pokloniti djeci?

Najljepše je i najlakše darivati djecu – nitko se ne veseli poklonima kao oni! Ako želite biti najdraža osoba svojim klincima, poklonite im limene kovčežiće s cratnim junacima iz njihovih omiljenih crtića – Paw Patrol (Pseća ophodnja) ili Frozen (Snježno kraljevstvo). U ponudi imamo i čokoladna jaja s prekrasnim Hello Kitty figuricama i Lindt čokoladne medvjediće.

 

Što pokloniti curi / supruzi?

Što god Vam rekli, žene uopće nisu komplicirane. Trebaju samo bezuvjetnu ljubav, malo čokolade i čašu vina :)

Bezuvjetnu ljubav ćemo prepustiti Vama, a za čokoladu i vino smo se već pobrinuli. Poklon paket Excellence dolazi s pjenušavim talijanskim vinom Canti, Lindt tamnom čokoladom sa smokvama i Adria džemom od suhe smokve. Poklon paket Amore dolazi s 2 boce vrhunskog suhog vina (Malvazija i Dingač), kolekcijom tartufata, maslinovim uljem, ručno rađenim pralinama i licitarskim srcem.

 

Što pokloniti dečku / suprugu?

Imamo 2 imena za Vas Jack i Jack Honey. S tim dečkima ne možete pogriješiti. U našoj ponudi pronađite ekskluzivne poklon pakete inspirirane najpoznatijim brendom u svijetu viskija i oborite Vašeg muškarca s nogu.

Što pokloniti najboljem prijatelju / prijateljici?

Najboljim prijateljima poklonite nešto što je:
a) Ukusno
b) Fotogenično (“insta-friendly”)

Zato preporučamo naše bestsellere – švicarsku mliječnu čokoladu punjenu tekućim Jack Danielsom, mini čokoladne krigle s punjenjem od Guinness piva ili praline s kremastim Baileys punjenjem

Što pokloniti poslovnim partnerima?

Poslovni partneri su ljudi s kojima često provodimo jako puno vremena, a opet jako malo znamo o njihovim afinitetima, ukusu i željama. S poklonima za poslovne partnere potrebno je pronaći pravu mjeru između neutralnog, ali ne generičnog; bogatog, ali ne preskupog. Taj dar mora u naše ime govoriti o zahvalnosti i poštovanju koje osjećamo.
Stoga za poslovne partnere preporučujemo poklon pakete Raskoš okusa i Skriveno Blago. U poklon košari Raskoš okusa nalaze se: Adria praline, rum prutići, crne masline, smokvenjak, tamna čokolada s cvijetom soli te hrvatsko vino Plavac Barrique. U poklon paketu Skriveno Blago nalazi se vrhunsko vino Dingač, kolekcija tartufata i ručno rađeni paprenjaci.

Što pokloniti osobi koja voli kuhati?

Birate poklon za nekoga tko obožava kuhati i u čijoj se kuhinji stalno nešto peče, kuha i miješa?
Iznenadite ga vrhunskim talijanskim acetom. Aceto ne ide samo u salate, već je izvrstan i uz pečenu ribu, meso i povrće.

Mini kolekcija tartufata će inpirirati svakog kuhara da se poigra s njima i smisli nove aromatične kombinacije, a Fabbri kandirane višnje u Amarena sirupu će pronaći svoje mjesto u svakom desertu.

Što pokloniti prijateljima / rodbini koji nisu iz Hrvatske?

Bilo da putujete u inozemstvo ili prijatelji i rodbina iz inozemstva dolaze k Vama, poklonite im nešto što će ih asocirati na Hrvatsku, nešto što ne mogu pronaći u svojim zemljama.
Predlažemo poklon paket Dolce Vita sa slatkim domaćim likerima, ručno rađenim smokvenjakom i pralinama, te licitarskim srcem koje će im ostati kao trajna uspomena na našu lijepu zemlju; ili 4 paprenjaka koji su zasigurno najprepoznatljiviji keksi našeg podneblja.

Što pokloniti osobi koja ne voli slatko?

Čuli smo da ima i takvih ljudi, pa smo i za njih pripremili izbor zanimljivih, originalnih i ukusnih poklona.

O zdravstvenim blagodatima mediteranske prehrane se sve već zna. Svako domaćinstvo bi trebalo imati bocu maslinovog ulja. Mi imamo širok izbor vrhunskih maslinovih ulja u različitim okusima i pakiranjima.
Imamo i širok izbor vrhunskih vina, od kojih bismo istaknuli Dingač Riservu. Karakteristike su mu balansirani utjecaj slavonskog hrasta barriquea, tajnih sastojaka bobičastog voća s Pelješca, i najboljih bobica Dingača. Upravo to ga čini superiornim bilo kojoj drugoj hrvatskoj lozi.
Za ljubitelje francuskih delikatesa, imamo vrhunske guščje i pačje paštete od Georgesa Brucka, koje su savršene uz lagano tostiran kruh i čašu vina.
Odličan poklon za prave zaljubljenike u umjetnost pronađi u bogatoj Klimt kolekciji šalica, tanjura i čaša s motivima slika slavnog slikara.

Moguća je dostava poklona bilo gdje u Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Iznenadite Vama bitne ljude poklon paketom za rođendan, Božić ili obljetnicu.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

Adria ajvari od pečene paprike
Novosti

Fenomenalni Adria ajvari napravljeni isključivo od pečene paprike

. Autor članka: Kult Plave Kamenice, listopad 2022. Ajvar nije samo lokalni proizvod ni samo kondiment. Dobar ajvar je kategorija za sebe i jedan od najplemenitijih izuma balkanske kuhinje. Porijeklo...
Pročitaj sve
Adria Grk vino
Novosti

GROZNICA GRKA SE ŠIRI: U Deliiicijama se pojavio novi Adria Grk

 . Autor članka: Kult Plave Kamenice, listopad 2022. Vina Adria raspolažu s dosta ozbiljnom kolekcijom butelja, koje za tu etiketu proizvode poznati hrvatski vinari. Teran Adria i Malvazija Adria standardno...
Pročitaj sve
Adria sirupi
Novosti

Ojačajte imunitet prirodnim Adria sirupima!

Imunitet je sposobnost organizma da se odupire i bori protiv raznih infekcija te time čuva organizam od bolesti. Imunološki je  sustav jedan od najvažnijih i najsloženijih sustava našeg tijela....
Pročitaj sve
Bezglutenska hrana
Novosti

Guilt-free test: pobjednici među bezglutenskom hranom

. Autor članka: Kult Plave Kamenice, svibanj 2022. Ako je netko mislio da će se trend bezglutenske hrane ispuhati kao i svaki drugi, grdno se prevario. Izbor proizvoda bez glutena raste iz dana u dan....
Pročitaj sve
Delaviuda - vrijeme je da zavolite španjolske turrone!
Novosti

Delaviuda - vrijeme je da zavolite španjolske turrone!

 . Autor članka: Kult Plave Kamenice, rujan 2022. Turrón je jedan od najljepših španjolskih doprinosa svijetu slatkiša. Imaju ga i Talijani i Portugalci. Klasični turron radi se od meda, šećera,...
Pročitaj sve
Smith&Sinclair žele bomboni
Novosti

Smith&Sinclair - genijalni žele bomboni!

 . Autor članka: Kult Plave Kamenice, kolovoz 2022. Smith&Sinclair jedan je od trenutno najvrućih brendova na tržištu slatkiša. Sad su, eto, stigli i u Hrvatsku. I odmah skočili na listu najzabavnijih...
Pročitaj sve
Villa Realle pesto
Novosti

Villa Realle - luksuzna delikatesa visokog gastronomskog ranga

Autor članka: Kult Plave Kamenice, srpanj 2022. Pesto zvuči pomalo svakodnevno. Pesto s bosiljkom možemo napraviti kod kuće za desetak minuta, a oni kojima se ni to ne da mogu birati između desetina...
Pročitaj sve
One Eyed Spirits - rum i gin
Novosti

One Eyed Spirits - vrijeme za vrhunski rum i gin je sada!

. Sa zadovoljstvom predstavljamo Come Hell or High Water i Flame of Passion. Vrijeme za vrhunski rum i gin je sada!. One Eyed Spirits je brand nastao 2010. godine, ali pod nešto drugačijim imenom....
Pročitaj sve
Šumska tajna namaz s gljivama
Novosti

ŠUMSKA TAJNA - vrhunski veganski namazi s gljivama!

Šumska tajna donosi nam bio namaze od, pogodili ste, šumskih plodova. Uz humuse, proizvode i odlične namaze od visokokvalitetnih šumskih gljiva, za koje se može reći da su među najzdravijim plodovima...
Pročitaj sve
Frank&Oli keksi
Novosti

Frank&Oli bezglutenski proizvodi

 .  . Koliko ste puta naišli na veganske i bezglutenske proizvode koji su zdravi, ali i tragičnog okusa? Sa Frank&Oli keksima nećete iskusiti ništa slično jer ovo su proizvodi puni brutalnih okusa...
Pročitaj sve

Recenzije i komentari za Ideje za poklone

0,00
Prosječna ocjena nakon 0 recenzije
Tvoje mišljenje nam je važno
Samo ćemo ime prikazati kod vaše recenzije
NAJVEĆI IZBOR ČOKOLADE
NAJVEĆI IZBOR ČOKOLADE
Kvaliteta proizvoda
Kvaliteta proizvoda
Brza dostava
Brza dostava
Sigurno plaćanje
Sigurno plaćanje