Obavijest: povlačenje s tržišta čokolada Kim's (Organska tamna čokolada s bademom i Organska tamna čokolada višnja-badem)

Ideje za poklone

Ideje za poklone
Što pokloniti kome? Nemate ideja što pokloniti roditeljima, a što pak darovati poslovnim partnerima?

Kao djeca, veselimo se Božićima i rođendanima zbog poklona koje ćemo primiti. Kao odrasli, počnemo se veseliti poklonima koje ćemo darovati :)
Ove godine oborite s nogu Vaše voljene. Oborite s nogu i one koje ne volite, ako ih ipak odlučite darivati. Darujte sa stilom – neka se o Vašim darovima priča, neka ih se iščekuje, neka se za njima čezne i na njima zavidi!
 

Što pokloniti roditeljima?

Zaista je poseban osjećaj kada kao odrasle osobe imamo priliku pokloniti nešto našim roditeljima, nakon što su oni godinama darivali nas. Roditeljima biste mogli pokloniti nešto što će svakodnevno moći prezalogajiti kada im šećer opadne 😉 Preporučamo Mješavinu čajnih keksa ili možda Klimt set šalica. Mješavina keksa dolazi u limenoj kutiji pa samim time ne morate pojesti cijelu kutiju odmah 😊 Kasnije kada se pojedu keksi ostat će Vam kutija koja može poslužiti za mnogo toga, od čuvanja slika do spremanja sitnih stvarčica. Set šalica po uzoru na slikara Gustava Klimta neizostavan je dodatak jesenskim čajevima i kavama 😊

Što pokloniti baki i djedu?

Starija generacija priznaje samo dvije vrste poklona – praline i kavu. Poklonite im veliko pakiranje Adria pralina i Mozart Excellent mljevenu kavu. Praline će podijeliti s gostima, a kavu će ionako proslijediti svom doktoru :)

Što pokloniti djeci?

Najljepše je i najlakše darivati djecu – nitko se ne veseli poklonima kao oni! Ako želite biti najdraža osoba svojim klincima, poklonite im limene kovčežiće s cratnim junacima iz njihovih omiljenih crtića – Paw Patrol (Pseća ophodnja) ili Frozen (Snježno kraljevstvo). U ponudi imamo i čokoladna jaja s prekrasnim Hello Kitty figuricama i Lindt čokoladne medvjediće.

 

Što pokloniti curi / supruzi?

Što god Vam rekli, žene uopće nisu komplicirane. Trebaju samo bezuvjetnu ljubav, malo čokolade i čašu vina :)
Bezuvjetnu ljubav ćemo prepustiti Vama, a za čokoladu i vino smo se već pobrinuli. Poklon paket Excellence dolazi s pjenušavim talijanskim vinom Canti, Lindt tamnom čokoladom sa smokvama i Adria džemom od suhe smokve. Poklon paket Amore dolazi s 2 boce vrhunskog suhog vina (Malvazija i Dingač), kolekcijom tartufata, maslinovim uljem, ručno rađenim pralinama i licitarskim srcem.

 

Što pokloniti dečku / suprugu?

Imamo 2 imena za Vas Jack i Jack Honey. S tim dečkima ne možete pogriješiti. U našoj ponudi pronađite ekskluzivne poklon pakete inspirirane najpoznatijim brendom u svijetu viskija i oborite Vašeg muškarca s nogu.

Što pokloniti najboljem prijatelju / prijateljici?

Najboljim prijateljima poklonite nešto što je:
a) Ukusno
b) Fotogenično (“insta-friendly”)

Zato preporučamo naše bestsellere – švicarsku mliječnu čokoladu punjenu tekućim Jack Danielsom, mini čokoladne krigle s punjenjem od Guinness piva ili praline s kremastim Baileys punjenjem

Što pokloniti poslovnim partnerima?

Poslovni partneri su ljudi s kojima često provodimo jako puno vremena, a opet jako malo znamo o njihovim afinitetima, ukusu i željama. S poklonima za poslovne partnere potrebno je pronaći pravu mjeru između neutralnog, ali ne generičnog; bogatog, ali ne preskupog. Taj dar mora u naše ime govoriti o zahvalnosti i poštovanju koje osjećamo.
Stoga za poslovne partnere preporučujemo poklon pakete Raskoš okusa i Skriveno Blago. U poklon košari Raskoš okusa nalaze se: Adria praline, rum prutići, crne masline, smokvenjak, tamna čokolada s cvijetom soli te hrvatsko vino Plavac Barrique. U poklon paketu Skriveno Blago nalazi se vrhunsko vino Dingač, kolekcija tartufata i ručno rađeni paprenjaci.

Što pokloniti osobi koja voli kuhati?

Birate poklon za nekoga tko obožava kuhati i u čijoj se kuhinji stalno nešto peče, kuha i miješa?
Iznenadite ga vrhunskim talijanskim acetom. Aceto ne ide samo u salate, već je izvrstan i uz pečenu ribu, meso i povrće.
Mini kolekcija tartufata će inpirirati svakog kuhara da se poigra s njima i smisli nove aromatične kombinacije, a Fabbri kandirane višnje u Amarena sirupu će pronaći svoje mjesto u svakom desertu.

Što pokloniti prijateljima / rodbini koji nisu iz Hrvatske?

Bilo da putujete u inozemstvo ili prijatelji i rodbina iz inozemstva dolaze k Vama, poklonite im nešto što će ih asocirati na Hrvatsku, nešto što ne mogu pronaći u svojim zemljama.
Predlažemo poklon paket Dolce Vita sa slatkim domaćim likerima, ručno rađenim smokvenjakom i pralinama, te licitarskim srcem koje će im ostati kao trajna uspomena na našu lijepu zemlju; ili 4 paprenjaka koji su zasigurno najprepoznatljiviji keksi našeg podneblja.

Što pokloniti osobi koja ne voli slatko?

Čuli smo da ima i takvih ljudi, pa smo i za njih pripremili izbor zanimljivih, originalnih i ukusnih poklona.
O zdravstvenim blagodatima mediteranske prehrane se sve već zna. Svako domaćinstvo bi trebalo imati bocu maslinovog ulja. Mi imamo širok izbor vrhunskih maslinovih ulja u različitim okusima i pakiranjima.
Imamo i širok izbor vrhunskih vina, od kojih bismo istaknuli Dingač Riservu. Karakteristike su mu balansirani utjecaj slavonskog hrasta barriquea, tajnih sastojaka bobičastog voća s Pelješca, i najboljih bobica Dingača. Upravo to ga čini superiornim bilo kojoj drugoj hrvatskoj lozi.
Za ljubitelje francuskih delikatesa, imamo vrhunske guščje i pačje paštete od Georgesa Brucka, koje su savršene uz lagano tostiran kruh i čašu vina.
Odličan poklon za prave zaljubljenike u umjetnost pronađi u bogatoj Klimt kolekciji šalica, tanjura i čaša s motivima slika slavnog slikara.

Moguća je dostava poklona bilo gdje u Hrvatskoj i Europskoj Uniji. Iznenadite Vama bitne ljude poklon paketom za rođendan, Božić ili obljetnicu. 

Vrh