VAŽNO! Obavijest o dostavi proizvoda.

Knjige s receptima za prave čokoljupce

Knjige s receptima za prave čokoljupce

Postani pravi majstor čokoladnih deserata! Bilo da si pravi „maher” za slastice ili potpuno nov u svijetu slastičarstva, uz ove knjige prepune inspirativnih čokoladnih recepata izbrusit ćeš svoje vještine. Veoma jednostavno napisani recepti, korak po korak vode te do vrhunskih čokoladnih slastica koje možeš napraviti sam. Tvoje nove slastičarske vještine oduševit će i tebe i druge!
 

1. Neodoljiva čokolada

U ovoj kuharici nalazi se više od 100 recepata za slasne čokoladne delicije – od keksa, preko bogatih krema, do fantastičnih kolača, raskošnih čokoladnih torti i pralina.

Osim divnih recepata, u ovoj ćete knjizi pronaći i pregršt korisnih savjeta za lakšu i kreativniju pripremu slastica. A tu su i razne zanimljivosti o ovoj omiljenoj nam namirnici – čokoladi.

Prepustite se novim, neodoljivim, slasnim čokoladnim desertima!
 

2. Vrhunska čokolada

Arnaud Delmontel, Paul Betty
 
Za one koji su ovisni o čokoladi, za prave čokomanijake, za sve one koji su jednostavno ludi za njom – pred vama je 100% čokoladno iskušenje!

Ova kuharica donosi vam 80 vrhunskih recepata Arnauda Delmontela, najboljeg francuskog slastičara 2006. godine. Među njima pronađite recepte za prave čokoladne kreacije poput bavarske kreme, muffina, fondana, šarlote te brojne druge deserte kojima nitko neće moći odoljeti.
 

3. Čokolada – slatki i ukusni recepti

Joanna Farrow


Otkrijte čokoladni raj s 80 recepata za neodoljive čokoladne slastice!

Najveći čokoholičari obožavat će raskošne recepte za Sočan i ljepljiv čokoladni kolač i Baby čokoladne pudinge, kao i laganije varijante kao što su Pečene šljive s umakom od đumbira i Paprena panna cotta s umakom od jagoda. Uz detaljno objašnjene postupke pripreme, korak po korak, do pravih slastičarskih deserata kao iz slastičarne.

Pronaći ćete i izbor recepata za osnovne biskvite, kreme, umake i glazure koji će svaki desert učiniti slasnim.
 

4. Moji čokoladni kolači

Tko ne voli čokoladu i deserte od čokolade? Čokolada je kraljica slastica, ukusna i nezaobilazna poslastica koju vole i veliki i mali. U ovoj kuharici s više od 180 recepata upravo je čokolada odigrala glavnu ulogu.

Knjiga je nastala u suradnji blogerice Nataše Pralice i Gospodarskog lista. Prije nešto više od godinu dana Nataša je objavila putem svoje FB stranice Natašine slastice – Kolaci.biz poziv čitateljicama da joj šalju recepte na određenu temu. Pomno odabrani čokoladni recepti čitateljica sabrani su u cjelovitu slatku zbirku kako bi vam omogućili nove slatke užitke.

Prava riznica ideja i inspiracije je pred vama!
 

5. Zlatna knjiga – čokolada

Janja Remškar

Knjiga sadrži 300 tradicionalnih recepata za kolače i torte te neka slana jela s čokoladom. Od različitih kolačića, torti, krostata do čokoladnih tartufa, ledenih slastica i napitaka. Sa svakim receptom ćete otkrivati nove kombinacije s čokoladom i neobične okuse.

Slatka, gorka, pikantna, meka ili tvrda – važno da je čokolada! 
 

Vrh