Frank&Oli

Frank&OliKoliko ste puta naišli na veganske i bezglutenske proizvode koji su zdravi, ali i tragičnog okusa? Sa Frank&Oli keksima nećete iskusiti ništa slično jer ovo su proizvodi puni brutalnih okusa koji će vas trjerati da pojedete još!!

U svojim proizvodima koriste samo najkvalitetnije sastojke, a svaki je proizvod posebno razrađen da bude drugačiji u smislu hranjivih i zdravstvenih pojedinosti. Na taj način osigurava se izniman okus koji je iz zalogaja u zalogaj sve ukusniji.

Frank&Oli proizvodi u potpunosti su izrađeni bez palminog ulja, glukozno-fruktoznih sirupa, umjetnih bojila, aroma i konzervansa. Bogati su dijetalnim vlaknima, prirodnim mineralima i vitaminima. Svi vrlo dobro znamo da su potpuno prirodni proizvodi najboljeg okusa, a upravo to Frank&Oli keksi isporučuju bez greške.

Svi keksi su u potpunosti bez glutena te certificirani simbolom Crossed Grain koji je odobren od strane Poljskog društva za celijakiju. Ovim pristupom daje se potpuna podrška svima onima koji žive na bezglutenskoj dijeti.

Velika većina proizvoda također nosi i V-oznaku, koja označava da proizvod ne sadrži apsolutno nikakve sastojke životinjskog podrijetla, čak ni u tragovima.

 


Vrh