Campo d'Oro - Okusi prave Sicilije

Campo d'Oro - Okusi prave Sicilije


Deliiicije nastavljaju uvozom premium prehrambenih brendova čiji su proizvodi za “prste polizati”. Tako se u našoj ponudi mogu naći proizvodi renomiranog talijanskog proizvođača Campo d’Oro. Riječ je o proizvođaču sa Sicilije koji je osnovan 1988. kao rezultat tradicije izrade dodataka prehrani koja se proteže kroz dvije generacije talijanske obitelji osnivača tvrtke. Campo d’Oro kroz svoje kreme, pesta, umake, soli, masline i ostale proizvode promovira zdrav i prirodan lifestyle te njegovanje tradicije. 


Od proizvoda ove tvrtke u našoj ponudi imamo kremu i pesto od pistacija. Slatku kremu od pistacija možete namazati na kruh, dodati u palačinke i kroasane, ili preliti preko sladoleda. 


Pesto od pistacija odličan je pomiješan s tjesteninom s kozicama ili poslužen na brusketi uz sir i rajčice.

 


Od Campo d’Oro pesta u Deliiicijama možete pronaći tradicionalni pesto rosso od rajčica, bosiljka, oraha i rikote koji idealno ide uz lakša mesa i tjestenine. Pesto trapanese se pak radi od sušenih rajčica, badema i bosiljka te ga također možete poslužiti uz tjesteninu i bruskete, ali i koristiti za mariniranje mesa. 


Pesto pepperoni je blagog i osvježavajućeg okusa. Ovaj pesto rađen je s paprikama kuhanim u octu s dodatkom rikota kozjeg sira i pekorino sireva. Namažite ga na bruskete, pomiješajte sa salatom, poslužite uz piletinu ili drugo meso i uživajte. 


Ljubitelji klasične talijanske kuhinje obožavat će Campo D'Oro umake od rajčice – klasični i onaj s dodatkom maslina. Ti umaci mogu poslužiti kao baza raznih poznatih jela poput šalše i bolonjeza, a mogu se koristiti i za mariniranje. Sušene cherry rajčice u maslinovom ulju dići će salate na posve novu razinu, a sicilijanske zelene masline dovoljno su dobre da ih možete grickati same. 
 

Kao jedna od posebnosti ponude tu su i aromatizirane krupne soli ovog proizvođača za potpuni užitak u vašim jelima. Odaberite između soli s aceto balsamicom, soli s okusom tradicionalnog talijanskog vina marsale, te soli s mentom i limunom. Tvrtka ne koristi nikakve aditive, bojila ili bilo što umjetno u pripremi svojih proizvoda. To je logično jer se posebna pažnja obraća nabavi sirovina, sve su sa Sicilije i vrhunske kvalitete, nabavljene samo od lokalnih OPG-ova i seoskih gospodarstava. Osim navedenog, ističemo da Campo d’Oro radi male količine proizvoda jer su svjesni kako ne bi mogli zadržati okuse, mirise i boje svojih pesta, krema, umaka i maslina kad bi krenuli u pravu masovnu proizvodnju. 

Stoga Campo d’Oro proizvode radi u tvornici koja je opremljena modernim strojevima međutim metodama kojim zadržava kulinarsku tradiciju Sicilije i Mediterana. Sama tvornica je locirana u srcu Sicilije, u ruralnom okruženju, tako da sirovine s lokalnih OPG-ova mogu brzo doći u nju na preradu. Moderna proizvodna linija omogućava da se sastojci kuhaju na niskim temperaturama čime se čuvaju njihova svojstva te su maksimalno svježa. Tako Campo d’Oro njeguje kulinarsku tradiciju Sicilije koju vi potom možete iskusiti u svom tanjuru. Pakiranje je vizualno atraktivno dok su etikete dizajnom bliske rustikalnoj Italiji iz koje su potekli recepti za Campo d’Oro proizvode. Posebno dizajnirane bočice jamče očuvanje svježine, okusa, mirisa i boja te sve zajedno pruža osjećaj autentičnog gastronomskog doživljaja Sicilije.
 Vrh