Bezglutenski proizvodi

Bezglutenski proizvodi
Bilo da ste netolerantni ili alergični na gluten, ili samo pazite na unos određenih namirnica i konzumirate one bez glutena, to ne znači da se morate odreći slatkih užitaka.
 
Slatkiši i grickalice bez glutena ne moraju biti bezukusni. U našoj ponudi pronađite odlične slatke i slane proizvode bez glutena, ali jednako dobrog okusa!

McVities zobeni keksi su bez glutena, ali imaju originalan McVities okus. Ovi hrskavi keksi dolaze u varijanti s čokoladom i bez.


 

Walkers shortbread tradicionalni škotski keksi s maslacem, puni komadića čokolade, jednako su dobri u varijanti bez glutena.

 
 

Old El Paso bezglutenske tortilja palačinke rade se od tapioke, kukuruza i kvinoje.


 

Zanuy tortilja kukuruzni čipsevi ne sadrže gluten i dolaze u 4 odlična okusa: natural, slani, s paprikom i s chia sjemenkama.


 

Baršunasto meki trufli Tartufi Dolci izrađuju se od kakaa, lješnjaka iz Piemonta i prirodne vanilije, u potpunosti bez glutena. Osim u klasičnim neodoljivim okusima bijele i tamne čokolade, dolaze u raznim božanstvenim okusima poput panna cotte, cappuccina, gianduje, amaretta, pistacija ili brusnice.
Vrh