Uvjeti korištenja

Uvjete korištenja možete preuzeti ovdje.

1. Korištenje i izmjene
Ovi opći Uvjeti i pravila odnose se na korištenje Deliiicije Internet prodavaonice, odnosno web domene www.deliiicije.com.
Web stranice kao i ostale usluge Deliiicije Internet prodavaonice mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema niže navedenim Uvjetima i pravilima. Korištenjem Deliiicije Internet prodavaonice obvezujete se poštivati niže navedene Uvjete i pravila.
Ako se ne slažete s Uvjetima i pravilima korištenja Deliiicije Internet prodavaonice, molimo Vas nemojte koristiti Internet stranice Deliiicije Internet prodavaonice.
Uvjeti i pravila korištenja Deliiicije Internet prodavaonice podložni su promjenama u bilo kojem trenutku, zbog toga bi stranice s uvjetima i pravilima korištenja Deliiicije Internet prodavaonice trebali posjetiti kod svake posjete web stranicama Deliiicije Internet prodavaonice. Ako Internet stranice Deliiicije Internet prodavaonice nastavite koristiti nakon što su izmijenjeni Uvjeti i pravila korištenja, smatra se da ste suglasni s novim Uvjetima i pravilima korištenja Deliiicije Internet prodavaonice. Dupin neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja.

2. Uvjeti kupnje
Ovim se Uvjetima i pravilima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Postupak te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Deliiicije Internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće etape:

 1. Naručivanje
 2. Plaćanje
 3. Otprema
 4. Preuzimanje
 5. Reklamacija/povrat

Isporučitelj naručene robe je Dupin d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Dvorničićeva 22, OIB: 31062429092.
Dupin d.o.o. putem Deliiicije Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u ponudi i na zalihi Dupina iz kojeg se dostavlja pojedinom kupcu, a prema adresi dostave kupca.
Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave  proizvoda tvrtke Dupin d.o.o., posredstvom Deliiicije Internet prodavaonice.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), i uključuju PDV. Artikli se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja bez obzira na odabrani datum isporuke.
Dupin d.o.o. zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu proizvoda.

2.1. Registracija
Da biste se registrirali ili koristili usluge Deliiicije internet prodavaonice, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupnje. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije ili kupnje, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adrese: deliiicije@dupin.hr.
Sukladno zakonskim ograničenjima, vezano uz dob za kupnju alkoholnih pića, kupac snosi odgovornost da će punoljetna osoba preuzeti narudžbu. Naručitelj tj. kupac odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupnje artikala.

2.2. Naručivanje robe
Proizvodi se naručuju elektronskim putem. Pritiskom gumba „Dodaj“, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada kupac prođe cijeli proces naplate (checkout procedura/“Blagajna“).
Deliiicije internet prodavaonica omogućuje kupnju na www.deliiicije.com:
Nakon izrade i potvrde narudžbe, na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete e-mail potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Dupin d.o.o. Potvrda se generira automatski od strane servera te prosljeđuje kupcu u trenutku potvrde narudžbe.
Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite:

 1. Da li je poruka u vašem Junk/Spam folderu
 2. Da li je vaš mailbox pun
 3. Da li se artikli nalaze u vašoj košarici nakon prijave na stranicu Deliiicije Internet prodavaonice te u tom slučaju ponovite proces naručivanja.

Dupin d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama prodavaonice ili skladišta Dupina iz kojih se vrši dostava na adresu kupca.
Slike proizvoda na Deliiicije Internet prodavaonici su ilustrativne prirode te slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.
Dupin d.o.o. će nastojati na web stranicama Deliiicije Internet prodavaonice objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih. 
Kupnja je moguća samo u količinama primjerenim za kućanstvo.

2.3. Otprema robe
Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

2.4. Plaćanje robe
Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Dupin-u d.o.o. jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Deliiicije Internet prodavaonice. Klikom na ovaj link možete pogledati Uvjete plaćanja.
Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Deliiicije Internet prodavaonice. Klikom na ovaj link možete pogledati Uvjete dostave.

2.5. Preuzimanje narudžbe
Sve narudžbe dostavljamo kurirskom službom svaki radni dan (ponedjeljak-petak) 08:00 do 17:00 sati. 
Nakon dostave/preuzimanja i plaćanja vaše narudžbe, račun će biti fizički priložen u paketu (ili jednom od paketa ukoliko se naručena roba isporučuje u više paketa).

2.6. Povrat/Reklamacija robe
U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju Dupin-u d.o.o. e-mailom, ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena 
 • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja 
 • isporuka robe koja ima grešku koja onemogućava njeno normalno korištenje

Odgovor na prigovor obvezujemo se dati u roku određenom Zakonom o zaštiti potrošača.
Odgovornost za materijalne nedostatke će se rješavati sukladno Zakonu o obveznim odnosima.
Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova na razini Europske Unije - http://ec.europa.eu/odr

3. Način podnošenja pisanih prigovora
Sukladno čl. 8. Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da mogu podnositi pisane prigovore na sljedeći način:
putem pošte na adresu: Dupin d.o.o., Samoborska cesta 85, 10000 Zagreb
na e-mail adresu: deliiicije@dupin.hr
Na Vaš prigovor odgovorit ćemo u roku od 15 dana. Cijenimo Vaše mišljenje te Vas pozivamo da nam se obratite s Vašim upitima, prijedlozima i sugestijama:

3.1. Trajanje i raskid ugovora
Ugovor koji kupac sklapa s Dupinom d.o.o. za prodaju proizvoda i usluga je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda ili usluga koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane Dupina d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane kupca, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi uvjeti sastavni su dio uvjeta i pravila poslovanja između Deliiicije Internet prodavaonice i kupca.
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Ugovor možete raskinuti koristeći obrazac na ovom linku ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju. Pravo na jednostrani raskid ugovora počinje teći od datuma isporuke, tj. datuma za osobno preuzimanje pošiljke.
U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Ako jednostrano raskinete ovaj ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a nakon što nam roba bude vraćena. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Robu možete vratiti Dupinu d.o.o. bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami (ovisno o usluzi) ili ćemo ju preuzeti na vlastiti trošak.

Izravne troškove povrata robe kupac je obavezan snositi sam ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko proizvod ne može biti vraćen poštom na uobičajen način, kupac se može obratiti Dupinu d.o.o. radi pribavljanja  obavijesti o načinu vraćanja proizvoda. Kupac je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Prihvaćanjem ovih uvjeta, prihvatili ste i odredbe spomenutog pravilnika.
Pravo na jednostrani raskid ugovora Zakonom je isključeno u više slučajeva.
Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku: Zakon o zaštiti potrošača.

4. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju
Registracijom na Deliiicije Internet prodavaonicu dajem suglasnost da Dupin d.o.o. i njegovi poslovni partneri (osobe koje pružaju usluge održavanja Internet stranice i dostave naručenih proizvoda preko Internet prodavaonice) prikupljaju, obrađuju te međusobno prosljeđuju i razmjenjuju sljedeće podatke (dalje u tekstu: obrada podataka): moje osobne podatke navedene u registracijskoj formi te podatke o mojim narudžbama.
Spomenutu suglasnost za obradu podataka dajem u svrhe upoznavanja Dupina d.o.o. s mojim kupovnim navikama, kao i u informativne svrhe te svrhe promidžbe usluga i proizvoda Dupina d.o.o. i partnera za sve vrijeme trajanja moje registracije, kao i za ostale promidžbene potrebe pružatelja usluga.
Upoznat sam s pravom da u svakom trenutku mogu u cijelosti povući ovu izjavu o suglasnosti.
Povlačenjem izjave o suglasnosti u cijelosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija u Deliiicije Internet prodavaonici.
Kupac može na vlastiti zahtjev zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze Deliiicije Internet prodavaonice putem e-maila deliiicije@dupin.hr .
Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.
Klikom na ovaj link možete pročitati Politiku zaštite osobnih podataka.

5. Sigurnost i zaštita podataka
Prilikom registracije u Deliiicije internet prodavaonicu biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila: deliiicije@dupin.hr, a kako bismo Vam dali upute za izmjenu vaše lozinke.
Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Dupin ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati vaš korisnički račun.

6. Vanjske usluge
Usluge koje Vam pruža Deliiicije Internet prodavaonica ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i drugu elektronsku opremu (elektronske uređaje) te usluge za pristup našim stranicama. Dupin nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/pretraživanja Internetskih stranica.

7. Intelektualno vlasništvo
Sadržaj Deliiicije Internet prodavaonice je zaštićen i Dupin d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na stranicama Deliiicije Internet prodavaonice morate prethodno kontaktirati Dupin d.o.o. putem e-mail adrese deliiicije@dupin.hr.

8. Dostupnost Deliiicije Internet prodavaonice
Iako Vam Dupin nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Dupin ne može garantirati da će usluge na Deliiicije Internet prodavaonici odgovarati vašim potrebama.
Pristup na internetske stranice Deliiicije Internet prodavaonice (www.deliiicije.com) ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

9. Povezane Internet stranice
Web stranica Deliiicije Internet prodavaonice uključuje linkove na druge Internet stranice. Materijali na tim stranicama su izvan kontrole Dupina, korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga Dupin nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.
Dio internetskih stranica Deliiicije Internet prodavaonice predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Dupin d.o.o. nije odgovoran za pogreške i nepravilnosti marketinških materijala oglašivača.

9.1. Marketinške aktivnosti
Zadržavamo pravo ponude različitih promotivnih aktivnosti različitim kupcima Deliiicije Internet prodavaonice.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam
Vrh