Deliiicije, lanac delikatesnih dućana

Volite fino jesti i piti? I mi!
 
Zato smo 2007. godine otvorili naš prvi dućan u Zagrebu, u Teslinoj ulici. Dućan smo otvorili jer nigdje u Hrvatskoj nismo mogli pronaći delicije koje smo tražili. Da bismo kupili dobre praline, morali smo potegnuti autom barem do Beča, a to jednostavno nije praktično. Malo smo osluškivali i shvatili smo da nismo jedini, te da u cijeloj Hrvatskoj postoji čitava legija sladokusaca i gurmana, koji vole fine stvari kao i mi.
 
Naš dućan smo napunili vrhunskim čokoladama, najboljim pralinama, renomiranim vinima i nazvali ga DELIIICIJE.
 
Zašto tri „i“ u DELIIICIJE, pitate se? Zato što tako mi to izgovaramo – s emocijom, s veseljem, „con gusto“ kako bi rekli Talijani.
 
Jedan po jedan dućan i već imamo preko 20 dućana u 6 gradova.  
 
U našim dućanima možete pronaći isključivo stvari koje se nama sviđaju i u koje mi vjerujemo. Imamo svjetski poznate dobavljače poput Lindta, Walkersa i Davidoffa. Ali isto tako imamo i male dobavljače koji svoja jestiva umjetnička djela rade u limitiranim količinama, poput Caluwéa, La Perle i Gallera.
 
Ne volite slatko? 
 
Radimo i s najboljim dobaćim vinarima i uljarima. Imamo hrvatsko maslinovo ulje Zlatna kap, koje je čak i u dalekom Tokiju i Milanu prepoznato i nagrađeno kao ulje svjetske kvalitete.
Imamo tartufe u svim oblicima; ajvare, zakuske i umake; imamo punjene masline i pečene paprike i fine francuske paštete. Rekli smo vam da volimo fino jesti. :-)
 
Ako vam svo ovo nabrajanje hrane daje zazubice, pogledajte naš web shop. Svratite do jednog od naših dućana. Inspirirajte se, razmazite se; poklonite nešto sebi ili osobi koju volite ili želite impresionirati.
 
Provjerite zašto imamo preko 30.000 fanova na Facebooku. :-)

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam
Vrh