09.04.2019.

Pokloni sa stilom

U ona neka davna vremena bio je običaj u goste nositi kavu i kekse. Kekse bi blagajnica na brzinu umotala u obični bijeli papir pa sve skupa stavila u bijelu plastičnu vrećicu. Bio je to znak pažnje. 

Ovisno o tome koliko često su dolazili gosti, kuhinjske vitrine bile bi više ili manje pune kave i kutija čajnih kolutića ili kiflica posutih šećerom u prahu. U rijetkim, svečanijim prilikama, našla se tu i flaša vina, prošeka ili kakve domaće rakije.

Običaj darivanja domaćina je ostao i danas. Nije to više samo običaj i znak pažnje. Pokazatelj je to finih manira i dobrog odgoja. Odraz kulture. Poklanjamo iz ljubavi, poštovanja, zahvale. Darujemo poslovne partnere, obitelj, prijatelje.

Danas imamo mogućnost darivati tako da iznenadimo i oduševimo. Domaćim, fino upakiranim proizvodima. Maštovito aranžiranim, a opet s mirisom nekih davnih vremena... Mirisom naranče i suhih smokava. Prhkih keksića u neodoljivoj ambalaži. I finog bijelog vina.

Darovi koji govore o nama. Koji ostavljaju prvi dojam.  Kojima želimo poručiti: "stalo mi je da te razveselim, cijenim te, zato te želim oduševiti." Baš takvi su oni iz Deliiicije dućana. S potpisom Adria.hr

Poklanjajte sa stilom.

Tekst: Mama, ja sam gladan

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.

Prihvaćam Ne prihvaćam
Vrh