About us

A Deliiicije nem csupán egy üzlet, hanem maga a szenvedély. Tudja, hogy járja a mondás, ha szereti amit csinál, egyetlen napot sem fog dolgozni életében. És mi szeretjük az ételt!

A Deliiicije az ínyenceknek egy csodavilág. Az üzleteinkben minden terméket kostóltunk és szeretettel válogattunk össze a kedvenceink gyűgyteményévé.

Hiszünk abban, higy ameddig nem kostóltuk meg egy ország ízeit, addig nem ismerhetjük meg magát az országot sem. A megismeréshez és a szeretethez a gyomrunkon át vezet az út.


Horvátország egy kicsi, azonban változatos ország, akárcsak ételei és ízei. Az idegenvezetők megmutatják önnek Horvátország legszebb tájait, de ahhoz, hogy az országot igazán megismerje, Deliiicije üzleteinket is meg kell, hogy látogassa. Üzleteinkben megtalálja az Adria termékeket.

Az Adria termékcsalád Horvátország ízeit viszi az otthonába. - Milyennek találja Horvátország ízeit? Ízei, mint az édes füge, friss narancs, melyekből lekvárokat, liköröket és süteményeket készítünk. Ízletes, mint a levendula, melyet felhasználunk csokoládéink és kekszeink elkészítéséhez is. Ízei akárcsak az étcsokoládé, a helyi rakija és a fűszeres chutney. Kiváncsivá tettük? Vagy talán màr megis éhezett?


További információért görgesse le az oldalt.

The most beautiful Croatian story

Adria products
Az Adria termék megalkotásakor célunk az volt, hogy a hagyományos horvát édességek ízeit visszahozzuk a köztudatba. Ősi mediterrán receptúrák, és friss helyi alapanyagok kombinálásával alkottuk meg termékeinket.

Újraélesztettük a híres, bors , és méz felhasználásával készült kekszet, a (paprenjakot). Édes, azonban a fűszeres utóíz pezsegni fog szájukban,és többért kiáltanak majd. És aztán ott vannak a füge sütemények (vagy ahogy mi mondjuk smokvenjak).

Hogy ha azt a szót hallja, hogy sütemény, akkor bizonyára krémes, csokoládés ,és hízlaló ételre gondol. Azonban amikor mi süteményre gondolunk, akkor egy zamatos, teljes értékű ételt értünk ez alatt. Füge süteményeink nem tartalmaznak hozzá adott cukrot, színezéket, vagy ízfokozót. Ez maga a gyümölcsös finomság.

Fügesütemények különösen jól párosíthatóak borral, sajttal, és külöböző felvágottakkal. Az Adria csokoládék nem mindennapi csokoládék. Hétköznapi csokoládéktól eltérően, különleges ízvilágot tárnak elénk.

Magas kakaó tartalma azonban nem keserűek. Következő ízekben kostólhatják meg őket:
-levendula
-tengerisó
-carob
-fenyőmag
-narancs
-vörösbors
-trüffel
Nem édesszájú? Kostólja meg a szarvasgombát, a konyhaművészetek rendjét.

Használja tésztaételeihez is, mártásaihoz és jöjjön rá, miért csodálják világvezető séfjei és tartják az egyik legnemesebb alapanyagnak. Vagy kostólja meg az ajvàrt, Horvátország chutrney kihívóját? Az ajvàr telis tele van egészséges, és friss alapanyagokkal és kézzel készül.Kerüljön fel az ajvàr sajtos és hús táljaira vagy használja grillezéshez. Amikor Rómában jár, tegyen úgy, akárcsak a rómaiak. Ha Horvátországban jár, egyen úgy, mint a horvátok.

Adria

Jelly candies, candied fruit, lollipops
Biscuits, cakes
Chocolates, pralines
Fig cakes
Adria delight (lokum)
Spreads, marmalades
Truffles, oils
Drinks
Pickled vegetables
Hampers
Souvenirs
Coming soon
Lokacije poslovnica